Тел. (03737) 2-21-90, пн-пт 8:30–17:30
Ел.пошта: rada@zmr.gov.ua
Адреса: Чернівецька обл., Чернівецький р-н,
м. Заставна, вул. Самоврядування, 9

Міський голова

Міський голова м. Заставна

Радиш Василь Йосипович

Погода в місті

Зараз на сайті

На сайті 141 гість та 0 користувачів

Міжнародний день пам'яті жертв тероризму

Міжнародний день пам'яті жертв тероризму: Згадаймо та об'єднаймося проти насильства

Кожен 21 серпня ми вшановуємо пам'ять тих, хто став жертвою жорстокості терористичних актів. Міжнародний день пам'яті жертв тероризму є днем вшанування і згадування всіх тих, хто втратив своє життя через насильство та ненависть. Цей день також нагадує нам про необхідність спільних зусиль у боротьбі з тероризмом та підтримки тих, хто постраждав від нього.

Тероризм - це вчинення насильства та страху з метою досягнення політичних, релігійних чи ідеологічних цілей. Це одна з найбільших загроз миру та безпеці у всьому світі. Терористичні акти не зупиняються на кордонах країн, вони можуть вразити будь-яку націю, будь-яке суспільство. Жертвами тероризму стають невинні люди - це можуть бути дорослі та діти, чоловіки та жінки, незалежно від їхнього статусу, релігії чи національності.

Згадуючи жертв тероризму, ми пам'ятаємо, що кожна втрата - це більше, ніж лише статистика. Це сім'ї, які втратили своїх близьких, діти, які втратили батьків, і друзі, які більше ніколи не побачать одне одного. Вшановуючи їхню пам'ять, ми підтримуємо тих, хто залишився в живих, і показуємо, що їхня біль не залишається непоміченою.

Однак наша реакція на тероризм не повинна обмежуватися лише вшануванням пам'яті жертв. Ми повинні об'єднатися, щоб запобігти майбутнім актам тероризму. Попередження тероризму вимагає спільних зусиль усіх країн та народів. Нам потрібно сприяти розумінню та толерантності між різними культурами та релігіями, боротьба з пропагандою насильства та розпалюванням ненависті.

Міжнародний день пам'яті жертв тероризму нагадує нам про наш обов'язок пам'ятати та намагатися змінити світ на краще. Нехай цей день послужить спонуканням до дії, до об'єднання наших зусиль, аби забезпечити безпеку, мир та гідне майбутнє для всіх нас.

тероризи

Прокоментувати:

Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі
вгору
Офіційне інтернет-представництво Президента України
Офіційний портал Верховної Ради України
Офіційний портал органів виконавчої влади України
Верховний Суд України офіційний веб-сайт
Заставнівська районна державна адміністрація
Заставнівський опорний ЗЗСО І-ІІІ ст. - Головна сторінка
Заставнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів - Головна сторінка
Асоціація міст України - Головна сторінка
Заставнівська міська рада - YouTube
Ми у Фейсбуці - Заставнівська міська рада
Асоціація малих міст УКРАЇНИ
Газета Голос краю - Головна сторінка
Чернівецька обласна рада Офіційний сайт органу місцевого самоврядування
Заставнівська центральна районна бібліотека